Mijn werk

Een overzicht van mijn werk voor vroegere en huidige opdrachtgevers:

Als project manager en copywriter bij communicatiebureau Content Makers ondersteun ik de online aanwezigheid van kmo’s en verenigingen: de Belgische Federatie voor Voedselbanken, Fietsbieb, BrilBoutique, Moteo Benelli, Retail Projects, Whyte Corporate Affairs, RGF Staffing … We bedenken een online strategie en vertalen die naar creatieve en gevarieerde content voor sociale media, blogs, mailings en meer.

Voor de redactie van magazine Home Sweet Home werk ik mee aan reportages over hedendaags wonen en creatief interieur.

Yves Adams is een gepassioneerde natuurfotograaf en begeleider van fotografiereizen, met een groot hart voor de natuur in Arctische gebieden. Ik werk met hem samen als copywriter voor diverse websites en sociale media.

Met Mr Jan Gear specialiseert Jan Goddefroy zich in het ontwerp en de productie van innovatief en kwaliteitsvol materiaal voor natuurfotografen. Ik verzorg de eindredactie van de Engelstalige nieuwsbrieven.

Voor de fijnschilders van Artisan Painters bv interviewde ik meesterschilder Kenneth Vander Stricht en leverde zo de copy voor de nieuwe website.

Starling logo

STARLING is een reisorganisatie die zich specialiseert in natuurexpedities en -fotografie. Als medewerker communicatie en marketing zorgde ik er 6 maanden voor wervende webteksten en nieuwsbrieven over nieuwe reizen, en voor weerklank op Facebook en Instagram.

Natuurpunt Gent logo

Als communicatie- en campagnemedewerker van de Gentse afdeling van Natuurpunt verzorgde ik ruim 10 jaar de relaties met de pers, nieuwsbrieven, sociale media en mailings, en werkte mee aan het tijdschrift, diverse brochures en de website. Ontdek mijn werk voor Natuurpunt Gent.

Amnesty International logo

Bij Amnesty Vlaanderen was ik pers- en campagnemedewerker en ondersteunde het interne beleid. Ik schreef voor het tijdschrift en verzorgde de eindredactie. Grasduin door een selectie van mijn artikels over de mensenrechten.

Plastiks Magazine

Plastiks Magazine was een gratis muziekblad dat zich toespitste op dance, hiphop, soul, wereldmuziek en andere alternatieve muziekstijlen. Ik ondersteunde twee jaar de redactie, eindredactie en marketing van het blad. Duik in enkele van mijn interviews met muzikanten.

%d bloggers liken dit: