SEO-copywriting

Teksten schrijven die mensen raken, overtuigen, informeren en inspireren, dat is de kern van mijn werk. Of het nu een beklijvende longread is, een boeiende webtekst of een catchy post op de sociale media: ik breng jouw verhaal tot leven.

Webteksten

De hoeveelheid informatie die op ons afkomt is enorm. Dat maakt trefzekere taal, een heldere website en kennis over zoekmachines extra belangrijk. Contacteer me voor overtuigende teksten en boeiende blogverhalen. Tot in de puntjes afgewerkt en helemaal SEO-proof. Zit er een nieuwe website in de pijplijn? Samen bekijken we jouw project.

Geen junkmail

Mensen kiezen zelf om jouw nieuwsbrief te ontvangen, en dus lezen ze die graag. Toch? Zolang je sprekend en to the point schrijft, klopt dat helemaal. Een sterke nieuwsbrief is een mooie kans om bij jouw doelgroep relevant te blijven. Heb je andere brieven, mailings of algemene vragen over jouw communicatie? Ik help je graag.

Social impact? Yes, please!

Een pittige pagina op Facebook, Instagram, Twitter of LinkedIn, wie wil het niet? Samen bekijken we jouw doelstellingen, content en planning. Zodat jij een versnelling hoger kan schakelen op de sociale media. #socialmedia #challengeaccepted

%d bloggers liken dit: