Die Zit! Comedy voor Amnesty

posterEind september 2006 mocht ik voor Amnesty International in zee gaan met de 123 Comedy Club en een denderende comedyshow organiseren in het Gentse Capitole. We verwelkomden het kruim van de stand-up comedy voor een wervelende comedymarathon met als centraal thema de mensenrechten. Deze artiesten stonden op het programma:

Presentatie: Marcel Vanthilt
Comedy-artiesten: Alex Agnew, Fritz Van den Heuvel, Nigel Williams, Gunter Lamoot, Philippe Geubels, Jean-Pierre Maeren (De Popkoning), Denis Nowé, Bert Gabriëls, Arnout Vanden Bossche, Joost Vandecasteele, Bert Coster (NL), Trisha Jacobs (VS), Sven Eeckman, Stef Vanpoucke, Jan Desmet (Muziek – De Nieuwe Snaar)

In de traditie van de Secret Policeman’s Ball bewerkten deze dames en heren de lachspieren ten voordele van de mensenrechten. Een fantastische avond! Fotograaf en vriend Wouter Missiaen maakte deze foto’s. 

Bert Gabriëls 1 Denis Nowé 1 Fritz Vandenheuvel 1 Gunter Lamoot 1Jan De Smet 1 Jan De Smet loge 1 Marcel_Vanthilt 1 sfeerbeeld 1 Trisha Jacobs 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: