Feesten voor de Gentse natuur!

Oproep shifts zwart-wit fuif

Een knalfuif waarvan de opbrengst helemaal naar de Gentse natuur gaat – die moet zeker blijven bestaan! Dat was onze redenering als nieuw fuifduo toen Maarten vorig jaar de fuifpijp aan zijn naamgenoot wilde geven. We sloegen de handen in elkaar en engageerden ons om van de Natuurpuntfuif 2011 een feit te maken. Dat de elfde editie samenspoorde met het tienjarig jubileum van Natuurpunt in België maakte de opdracht extra pittig. 

De traditie wil dat de fuif jaarlijks plaatsvindt in de mooie Balzaal van de Gentse Vooruit – een superlocatie. De eerste editie die we organiseerden was meteen een succes, met The Rhythm Junks en het nieuwe Dj-duo van onze keuze,  Radio Bambu Kollektiv. Niet alle anciens konden de nieuwe formule smaken, maar minstens evenveel mensen ontdekten het feest voor het eerst en vonden het een schot in de roos.

Verleden jaar gingen we nog een stap verder en brachten samen met alle feestvierders, onze DJ’s en de groep Està Loco maar liefst 4000 euro in het laatje. Een opsteker om er anno 2013 weer iets fantastisch van te maken! We organiseren de fuiven puur met vrijwilligers en de vrienden van JNM en GMF en houden de deuren graag open tot de vroege uurtjes, altijd een uitdaging. Dus wie interesse heeft om ons bij te staan met ideeën of een shiftje, let us know!

Het fuifduo,
Joke & Iris

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: