Het ene lieveheersbeestje is het andere niet

Lieveheersbeestjes: het zijn ongetwijfeld de meest populaire kevers ter wereld. Desondanks weten de meeste mensen er maar weinig over. Dat ze in ontzettend veel verschillende gedaanten bestaan, bijvoorbeeld. Je hebt er rode met zwarte stippen en zwarte met rode stippen, maar ook gele met een schaakbordpatroon, en oranje met witte roomvlekjes. Sommige zijn behaard, en andere hebben gewoon geen stippen. Hoog tijd om in te zoomen op de Coccinellidae.

Lees hier het volledige artikel: Artikel studie lhb

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: